Hej, Jeg er Birte Uglebjerg

Jeg er coach, healer & clairvoyant livsrådgiver...

…men det har jeg ikke altid været.

For snart 10 år siden måtte jeg en sensommerdag sætte mig ned ved en statue i Odense, for jeg kunne bare pludselig ingenting – Det var meget skræmmende!

Jeg kunne lige finde min telefon frem, men at ringe op til min mand, var umuligt. Mine følelser i hænderne var simplethen væk.

Jeg fik dog til sidst fat i familien og blev hentet hjem.

Jeg fik derefter beskeden: Stressen har ramt dig og du skal langtidssygemeldes.

Stressen blev den største gave

Ud over mand og børn er det at blive stresset, faktisk den største gave i mit liv.

Stressen gav mig den gave i lige at lære at stoppe op og mærke, om jeg egentlig er på den vej, som jeg elsker, trives i og som er mit livsformål.

Derfra startede min egen rejse ind i personlig udvikling, med en mindfulness og coachuddannelse.

Men der manglede stadig noget. At connecte den spirituelle del, som lå naturligt for mig med en stærk intuition og spirituelle evner.  For jeg har altid haft stor forståelse for, hvordan andre mennesker har det. Derfor gav det hele en større forståelse og mening, da jeg blev certificeret Spirituel healer og clairvoyant, hvor jeg nu føler, at jeg lever i samklang med min sjæl med mere overskud, glæde og kærlighed.

For ved at udvikle mine spirituelle evner og leve i samklang med min sjæl, så står jeg bare stærkere.

Derfor har jeg skabt dette univers.

Men der manglede stadig noget...

.. Nemlig det at connecte den spirituelle del, som lå meget naturligt for mig.

Med en stærk intuition og spirituelle evner, har jeg altid haft stor forståelse og fornemmelse for, hvordan andre mennesker har det.

Derfor gav det hele en større forståelse og mening, da jeg blev certificeret Spirituel healer og clairvoyant.

Nu føler jeg, at jeg lever i samklang med min sjæl, jeg står stærkere, og med mere overskud, glæde og kærlighed i livet og i mit arbejde.

Jeg har derfor videreudviklet på de evner jeg har, og arbejder i dag som Clairvoyant Livsrådgiver & Healer, med en coachende og jordnær tilgang. 

Mine 3 vigtigste værdier

Tryghed og i et kærligt rum

Det er meget vigtigt for mig, at uanset hvor vi mødes, vil du altid opleve at være i trygge hænder, hvor du vil føle dig set og mødt i et roligt og kærligt rum. Hvor der er plads med en åbenhed og tillid til det, der måtte komme og du vil hele tiden føle dig tryg og sikker.

Respekt for dig

Der findes ikke noget der for stort eller for småt. Du er unik, som du er og du vil altid opleve et nærende møde med respekt for dig og en fortrolighed, hvor der er plads og rum til, at du får rummet og belyst det, som både er vigtigst men også betyder mest for dig, så du bliver skaberen af din forandring og dit liv.

Din tid er vigtig

Jeg er yderst taknemmelig over, at du har valgt at bruge tid på dig selv. Det betyder, at alt det vi vender og taler om, kun vil handle om dig og dit liv. Efter vores samtale vil du gå oplyst og med en større forståelse hjem. Samtidig vil du oftest få redskaber og værktøjer med hjem, så du kan arbejde videre med dig selv på en omsorgsfuld og selvkærlig måde.

Gave til dig

5 hurtige måder at skabe ro i kroppen

Så du kan skabe ro i sindet!

I denne guide får du 5 hurtige, nemme OG effektive måder du kan skabe ro i kroppen på, på hverdagsbasis, så du kan skabe mere ro i sindet og have fokus på det vigtige. 

Til denne guide medfølger der en 10 minutters guided meditation, du kan høre, før du skal sove, eller du kan tage den med på farten til, når du har brug for en lille ekstra kort pause til at trække vejret i, før et møde, før du henter børnene eller måske i frokostpausen. 

Det koster kun dit navn og e-mailadresse, så jeg ved hvem jeg skal sende den til. 

Du skriver dig samtidig op til at modtage andre tips, guides og tilbud fra mig, når jeg har noget på hjertet – Du kan dog nemt afmelde dig igen med et enkelt klik, hvis det ikke er for dig. 

Min mission er

Min mission er at løfte andre mennesker spirituelt, så de står stærkt i sig selv. Alt sammen på en selvkærlig måde, som er nærende, naturligt, nemt og enkelt, så det jordiske liv ikke bliver udmattende og hårdt.      

Ved at stå stærkt i dig selv – vil du opleve en bedre balance, ro og overskud i både tanker, følelser og i din krop.

Jeg tror på, at når vi blander den spirituelle verden med den fysiske verden, og derigennem får lyttet til vores intuition og sjæl, så vil både du og jeg leve et balanceret liv med kærlighed, lethed, overskud og glæde.

"Det du gør et sted, gør du alle andre steder."

Sådan foregår det når du ønsker min hjælp:

1. Trin 1

Du bestiller den type ydelse (Healing eller Clairvoyance) der passer bedst til dig, via enten mit online bookingsystem eller via e-mail.

2. Trin to

Jeg foretager Clairvoyancen eller Healingen enten sammen med dig på den bestilte dato (telefon, online, skriftligt eller fysisk)

3. Trin tre

Du har 2 dage efter leveringen af din clairvoyance eller healing, til at tage det ind der er kommet til dig, og kontakte mig for evt. afklaring eller uddybende besvarelse på det der er kommet frem.