Clairvoyant Livsrådgivning

Som mennesker går vi alle igennem perioder i livet, hvor vi har brug for støtte, råd eller vejledning til bestemte udfordringer, livskriser eller ønsket om udvikling. Et godt redskab til at få hjælp til det, er igennem en clairvoyant eller spirituel vejleder, der er trænet i at modtage universets budskaber og videregive dem til dig.

Det er en spirituel samtale, hvor vi gennem hele samtalen har kontakt med den spirituelle verden og din sjæl. En clairvoyant livrådgivning er ikke det samme som en clairvoyance, da sessionen her er en samtale modsat en clairvoyance.

Men du vil hele tiden føle dig i trygge hænder, og jeg guider dig hele samtalen igennem.

Clairvoyancer

Til dig som gennem længere tid har gået med et konkret problem eller udfordring, som du gerne vil have hjælp til at få løst.

Under clairvoyancen vil vi komme ind på:

Din situation lige nu, dine kompetencer og potentialer, dine ønsker for forvandling i dit liv, fremtiden og svar på dine evt. spørgsmål.

Under clairvoyancen stiller jeg ind på dig og bruger mine spirituelle og psykiske evner til at komme rundt om det, som er særligt vigtigt for dig lige nu, med min fulde energi og opmærksomhed.

Gave til dig

5 hurtige måder at skabe ro i kroppen

Så du kan skabe ro i sindet!

I denne guide får du 5 hurtige, nemme OG effektive måder, du kan skabe ro i kroppen på, på hverdagsbasis, så du kan skabe mere ro i sindet og have fokus på det vigtige. 

Til denne guide medfølger der en 10 minutters guided meditation, du kan høre, før du skal sove, eller du kan tage den med på farten til, når du har brug for en lille ekstra kort pause til at trække vejret i, før et møde, før du henter børnene eller måske i frokostpausen. 

Det koster kun dit navn og e-mailadresse, så jeg ved hvem jeg skal sende den til. 

Du skriver dig samtidig op til at modtage andre tips, guides og tilbud fra mig, når jeg har noget på hjertet – Du kan dog nemt afmelde dig igen med et enkelt klik, hvis det ikke er for dig. 

Spirituel Healing

Spirituel healing er en fantastisk effektiv healingsform, hvor healeren under hele den Spirituelle Healing, har kontakt med sine spirituelle hjælpere og det er igennem dem, at healingen sker.

Denne healingsform kan enten foregå som Spirituel Fjernhealing eller Spirituel Healing ved fremmøde hos mig. Begge former er lige effektive. 

Du kan f.eks. bruge en spirituel healing til: 

Smertelindrende (mave, ryg, ben, nakke, skuldre mm)
Ro og afslappethed i kroppen
Mindre tankemylder og ro i sindet.
Reducere stressniveauet i kroppen
Mindske hovedpine
Sårhealende

Glad kunde deler sin oplevelse:

For mig er Birte det værktøj jeg kan benytte mig af, når jeg er i tvivl om nogle af livets mange udfordringer og spørgsmål. Efter en samtale med Birte føler jeg mig klar igen, med nye værktøjer i bagagen. Birte er den hjælpende hånd der hjælper mig med at mærke efter og giver mig svar.
Charlotte S. Jensen: