You are currently viewing Hvad er clairvoyance?

Hvad er clairvoyance?

Kender du det her? At du bliver i tvivl om noget og spørger dig selv? Er jeg i det rigtige job? Hvor længe skal jeg blive der? Bor jeg det rigtige sted? Hvorfor finder jeg altid de samme type kærester? Hvornår finder jeg den rette kæreste? Og så videre

For at få svar på ovenstående spørgsmål ville et godt valg være at gå til en clairvoyant og få svar. Derfor vil jeg i denne blog komme rundt om, hvad clairvoyance er?

Clairvoyance er råd fra den åndelige verden, som clairvoyanten mærker, føler, fornemmer og siger til dig. Du tænker måske, hvordan kan man det? Det kan clairvoyanten, da personen har trænet evnen i at kommunikere med den åndelige verden, hvor der findes åndelige guider, energier, engle og afdøde som altid gerne vil hjælpe med råd og vejledning, så du får svar på dine spørgsmål om fx tvivl og andre konkrete spørgsmål, hændelser i dit liv eller mønstre, som spænder ben for dig. 

Den clairvoyante er således talerør for den åndelige verden og vil videregive alle de råd som du har brug for at komme videre i dit liv. En anden ting som også bliver videregivet er beskrivelser af dine udfordringer og hvilke valg du står overfor lige nu. En dygtig clairvoyant vil kunne forklare konsekvenserne for enten det ene eller andet valg.

Du tænker, kom lige med et nyt eksempel!

Så måske mærker du dagligt en lille utilfredshed og synes, at det er nu, du gerne vil have hjælp til et svar. For den lille utilfredshed gør dig urolig. Her vil du få en vejledning med forskellige råd specifik til den problemstilling. Ofte vil du få redskaber og værktøjer til emnet, som vil give dig mere indre ro og mere selvværd. 

I en clairvoyance vil du få svar på spørgsmål, råd der matcher dig og din sjæl af den åndelige verden. Du vil aldrig få et råd, som du ikke kan efterleve eller prøve at gøre.

Jeg har bestilt tid og hvordan starter egentlig en time hos en clairvoyant?

Meget ofte vil den starte med at få en klarhed over dine potentialer og styrker og hvilke udfordringer du står i lige nu. Under de clairvoyante råd og vejledninger vil du få at vide, hvilken vej, du kunne vælge at gå.

Men det er vigtigt at understrege, at du altid har din frie vilje til at gøre og handle, som du vil.

Under selve clairvoyancen bruger clairvoyanten forskellige spirituelle evner, så du oplever at få et klart og et præcist svar. Som jeg startede med at beskrive, så oplever de fleste mennesker nogle gange en tvivl, en skam, en sårbarhed, en sorg, som de har brug for at få råd og vejledning til fra den åndelige verden, de har spurgt mange andre steder, men har ikke fået det råd, hvor personen tænker: det er lige til mig! Det er lige sådan jeg har det! Det råd kan jeg bruge! Det med at vi som menneske bliver set og mødt af en anden er en unik mulighed for at komme videre i vores liv.

Her er en clairvoyance fantastisk og en brugbar mulighed for at komme videre i livet på en god, nærende og konstruktiv måde.  

Da den spirituelle verden styrer sessionen og clairvoyanten blot er et medie og et talerør, vil der ofte komme ting frem, som du måske har glemt, undret dig over, overset eller fortrængt, men som er vigtige i din udviklingsproces.

Så du kan komme videre i dit liv.

Der kan også komme ting frem som du bør arbejde med, så dit liv vil forme sig, som du inderst inde ønsker og drømmer om.

Følelser kommer ofte frem i en clairvoyance, det kunne være tristhed, forladthed, udmattet og sorg men også hvad du virkelig elsker og ikke kan leve uden.

Så samlet set er clairvoyance en fantastisk nøgle til at give svar på dine spørgsmål, nøglen til hvorfor du ender i de samme udfordringer gang på gang, et overblik og indsigt i alle de potentialer og muligheder, som du besidder.

Når alt det kommer frem i lyset, vil du opleve en større sikkerhed og mod til at kunne træffe de valg, som er unikke for dig. Alt sammen til gavn for det liv du ønsker dig.

 

Skriv et svar