Spirituel Healing

Hvad er Spirituel Healing?

Spirituel healing er en fantastisk effektiv healingsform, hvor healeren, under hele den Spirituelle Healing, har kontakt med sine spirituelle hjælpere og det er igennem dem, at healingen sker.

Denne healingsform kan enten foregå som Spirituel Fjernhealing eller Spirituel Healing ved fremmøde hos mig. Begge former er lige effektive. 

Hvad kan du bruge Spirituel Healing til?

  • Smertelindrende (mave, ryg, ben, nakke, skuldre mm)
  • Ro og afslappethed i kroppen
  • Mindre tankemylder og ro i sindet.
  • Reducere stressniveauet i kroppen
  • Mindske hovedpine
  • Sårhealende

Gave til dig

5 hurtige måder at skabe ro i kroppen

Så du kan skabe ro i sindet!

I denne guide får du 5 hurtige, nemme OG effektive måder, du kan skabe ro i kroppen på, på hverdagsbasis, så du kan skabe mere ro i sindet og have fokus på det vigtige. 

Til denne guide medfølger der en 10 minutters guided meditation, du kan høre, før du skal sove, eller du kan tage den med på farten til, når du har brug for en lille ekstra kort pause til at trække vejret i, før et møde, før du henter børnene eller måske i frokostpausen. 

Det koster kun dit navn og e-mailadresse, så jeg ved hvem jeg skal sende den til. 

Du skriver dig samtidig op til at modtage andre tips, guides og tilbud fra mig, når jeg har noget på hjertet – Du kan dog nemt afmelde dig igen med et enkelt klik, hvis det ikke er for dig. 

Sådan foregår det:

Spirituel healing foregår enten:

  • Ved fysisk fremmøde hos mig, og selve healingen varer ca. 30 min efterfølgende af vi en kort samtale, så regn med i alt 45 min.
  • Eller som en fjernhealing. Her vil du blive ringet op på det aftalte tidspunkt. Hvorefter du vil modtage en fjernhealing. Under hele den spirituelle fjernhealing skal du enten ligge på en seng/sofa eller sidde på en stol i 30 min. Efter healingen bliver du igen ringet op, og vi har en kort samtale, inden vi afslutter. Det hele varer i alt 45 min. 

Det er vigtigt at pointere, at alle former for diagnoser kun sker gennem en læge.

 

Prisen på en Spirituel Healing er 250 kr – uanset hvilken form du vælger

Glad kunde deler sin oplevelse:

For mig er Birte det værktøj jeg kan benytte mig af, når jeg er i tvivl om nogle af livets mange udfordringer og spørgsmål. Efter en samtale med Birte føler jeg mig klar igen, med nye værktøjer i bagagen. Birte er den hjælpende hånd der hjælper mig med at mærke efter og giver mig svar.
Charlotte S. Jensen: