Clairvoyant Livsrådgivning

Din Clairvoyante Livsrådgiver

Som mennesker går vi alle igennem perioder i livet, hvor vi har brug for støtte, råd eller vejledning til bestemte udfordringer, livskriser eller ønsket om udvikling. Et godt redskab til at få hjælp til det, er igennem en clairvoyant eller spirituel vejleder, der er trænet i at modtage universets budskaber og videregive dem til dig.

Men måske har du lige nogle spørgsmål inden, du kan afgøre om en Clairvoyant Livsrådgiver er for dig:

Hvad er en Clairvoyant Livsrådgiver?

En Clairvoyant Livsrådgiver er en betegnelse for, hvordan jeg arbejder og taler med andre mennesker, der kommer til mig for hjælp og rådgivning.

Det er en spirituel samtale, hvor vi gennem hele samtalen har kontakt med den spirituelle verden og din sjæl. En clairvoyant livrådgivning er ikke det samme som en clairvoyance, da sessionen her er en samtale modsat en clairvoyance. (Du kan læse mere om en clairvoyance HER).

Men du vil hele tiden føle dig i trygge hænder, og jeg guider dig hele samtalen igennem.

Du vil opleve at få vinklinger på de spørgsmål, du har på en opløftet, kærlig og ganske nærende måde. 

Gave til dig

5 hurtige måder at skabe ro i kroppen

Så du kan skabe ro i sindet!

I denne guide får du 5 hurtige, nemme OG effektive måder, du kan skabe ro i kroppen på, på hverdagsbasis, så du kan skabe mere ro i sindet og have fokus på det vigtige. 

Til denne guide medfølger der en 10 minutters guided meditation, du kan høre, før du skal sove, eller du kan tage den med på farten til, når du har brug for en lille ekstra kort pause til at trække vejret i, før et møde, før du henter børnene eller måske i frokostpausen. 

Det koster kun dit navn og e-mailadresse, så jeg ved hvem jeg skal sende den til. 

Du skriver dig samtidig op til at modtage andre tips, guides og tilbud fra mig, når jeg har noget på hjertet – Du kan dog nemt afmelde dig igen med et enkelt klik, hvis det ikke er for dig. 

Hvad kan du bruge en Clairvoyant Livsrådgiver til?

Du kan bruge en Clairvoyant Livsrådgiver til  at få en bedre balance, ro og overskud i både tanker, følelser og i din krop, igennem denne form for samtale.

  • Måske har du et eller flere livsspørgsmål, som du har brug for hjælp og rådgivning til.
  • Det kan også være en udfordring eller en konkret problemstilling, som du har svært ved at komme videre med.
  • Oplever du følelsen af bekymring, tristhed, at føle dig bekymret, såret eller trist ved bestemte følelser, situationer eller hændelser og gerne vil have hjælp til at få dem forløst, er denne samtale form yderst brugbart.

Der er ingen udfordringer eller problemstillinger, der er for store eller små.

Ting og hændelser er der af en årsag, og nogen gange kan vi ikke selv lige se, hvordan vi kommer kærligt videre. Her vil en clairvoyant livsrådgivning være et rigtig godt valg.

Det er vigtigt at pointere, at der ved Clairvoyant livsrådgivning ofte er brug for flere samtaler. Men det er alt sammen noget, vi aftaler i forbindelse med den første samtale, så du får et forløb tilpasset lige til dig.

Er du i tvivl, om du har brug for en clairvoyance eller en clairvoyant livsrådgivning, så ring eller send mig en mail og vi kan tage en kort afklarende samtale på 10 min og finde det rette til dig.

Hvordan fungerer det rent praktisk?

Hele sessionen varer 50 min.

Det foregår enten fysisk hos mig eller som en online samtale over zoom. (Zoom er en lukket kommunikationsplatform).

Når vi har aftalt dag og klokkeslæt, vil du dagen før modtage et Zoomlink pr mail sammen med en Zoomvejledning.

Prisen for en Clairvoyant Livsrådgivning er 450 kr – uanset hvilken form du vælger

Glad kunde deler sin oplevelse:

For mig er Birte det værktøj jeg kan benytte mig af, når jeg er i tvivl om nogle af livets mange udfordringer og spørgsmål. Efter en samtale med Birte føler jeg mig klar igen, med nye værktøjer i bagagen. Birte er den hjælpende hånd der hjælper mig med at mærke efter og giver mig svar.
Charlotte S. Jensen: